Tejszínes gyümölcsfagylalt
2013-06-07- Hány főre: 4-6
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
A következő alap tejszínes fagylalt, szinte minden gyümölccsel készíthető. Legyen az valamilyen erdei gyümölcs, banán, alma stb. Az eredmény isteni.
Ezeket szerezd be:
- 500 ml joghurt
- 150 g bármilyen gyümölcs (eper, áfonya, szőlő, megy, banán stb.)
- 200 g mandula
- 600 ml tejszín
1. Lépés
Verjük fel a tejszínt, majd lassan öntsük hozzá a joghurtot és keverjük krémesre. Most vegyük elő a gyümölcsöket, (bármilyet is választunk) mossuk meg, vágjuk kisebb darabokra, majd tegyük hozzá a krémhez. Dolgozzuk tovább.
2. Lépés
Legvégül adjuk hozzá a mandulát (ez feldobja az ízét), majd öntsük egy zárható dobozba. Tegyük mélyhűtőbe legalább 4-5 órára.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
6 999 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
666 kcal -
Zsír
46.5 -
Szénhidrát
54.8g -
Fehérje
12.2g