Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel
2015-06-30- Típus: Spenótsaláta receptek
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 1
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 5 perc
- Elkészítés: 10 perc
Nagyon könnyű étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.
Ezeket szerezd be:
- 3 dkg spenót
- 4 db spárga (zöld)
- 4 db nagyobb eper
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- olívaolaj
- 0.5 db citrom
- ecet (ízlés szerint)
- 1 dl víz
1. Lépés
A spárgákat, a spenótot és az epreket megmosom. a spárgák végeit levágom.
2. Lépés
A tányérra helyezem a spenótot, sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, s ecetet, facsarok rá citromot, rárakom az epreket.
3. Lépés
Közben kevés olajon és vízen megpárolom a spárgákat, majd a tányérra rakom.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
2 183 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
95 kcal -
Zsír
5,2 g -
Koleszterin
0 mg -
Szénhidrát
12,5 g -
Cukor
5,6 g -
Fehérje
3,2 g