Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel

2015-06-30
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 5 perc
  • Elkészítés: 10 perc

Nagyon könnyű étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.

Ezeket szerezd be:

  • 3 dkg spenót
  • 4 db spárga (zöld)
  • 4 db nagyobb eper
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • olívaolaj
  • 0.5 db citrom
  • ecet (ízlés szerint)
  • 1 dl víz

1. Lépés

A spárgákat, a spenótot és az epreket megmosom. a spárgák végeit levágom.

2. Lépés

A tányérra helyezem a spenótot, sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, s ecetet, facsarok rá citromot, rárakom az epreket.

3. Lépés

Közben kevés olajon és vízen megpárolom a spárgákat, majd a tányérra rakom.

Fogás: Hozzávalók: , , , , , , ,

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

688 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Spenótsaláta rokforttal és bruschettával

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    95 kcal
  • Zsír

    5,2 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    12,5 g
  • Cukor

    5,6 g
  • Fehérje

    3,2 g