Spenótfőzelék bisztrónyúltól
2014-04-07- Típus: Spenótfőzelékek
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 40 perc
Ha nincs sok időm, akkor ez egy remek megoldás.
Ezeket szerezd be:
- egy csomag spenót (fagyasztott 450 gr)
- 4-6 gerezd fokhagyma
- 5 dl tej
- 6 evőkanál olaj
- egy bő evőkanál liszt
- só, bors
1. Lépés
Az olajat felmelegíted, egy bő kanál lisztet belekeversz, mehet hozzá a zúzott fokhagyma is. Világosra pirítod és tejjel felengeded.
2. Lépés
Ebbe a rántásba beleteszed a kiengedett parajt, borssal, sóval ízesíted, össze forralod, kb. 15 perc alatt kész. Gyorsan kozmálódik, vigyázz!
Bundáskenyér jár mellé.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
3 071 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
569 kcal -
Zsír
47g -
Szénhidrát
26.8g -
Fehérje
15.9g -
Koleszterin
21mg -
Cukor
12.7g