Rozmaringos szűzpecsenye
2013-03-06- Típus: Szűzpecsenye receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 25 perc
Tökéletes párosítás! A rozmaring nagyon feldobja a szűzpecsenyét. Tálaljuk rizzsel, párolt zöldségekkel.
Ezeket szerezd be:
- 50 dkg szűzpecsenye
- 1/2 evőkanál rozmaring
- só, bors ízlés szerint
- olaj
1. lépés
A húst fél-1 cm vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, serpenyőben pici olívaolajon hirtelen megpirítjuk mindkét oldalát, majd kisebb lángon sütjük tovább fedő alatt. Amikor majdnem megpuhult, rászórjuk az apróra vágott rozmaringot. Akkor jó, ha a hús szép rózsaszín belül, de kívül már megpirult.
Értékelések
(5 / 5)
4 személy értékelt
7 604 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
180 kcal -
Zsír
4.4g -
Szénhidrát
0.3g -
Fehérje
32.7g