Rántott pangasius tésztával

2014-11-13
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 35 perc

A pangasius minden ellenpropaganda ellenére finom és egészséges. Én kedvelem, és bátran ajánlom mindenkinek!

Ezeket szerezd be:

  • 30 dkg pangasius
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db paradicsom
  • 1 db tojás
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa
  • 0.5 db citrom
  • 25 dkg tészta (rigatoni)
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 3 szál petrezselyem
  • olaj

1. Lépés

A citromból vágok két szeletet, a petrezselymet aprítom, a paradicsomot szeletelem. A répát csíkokra vágom, felteszem főni, a tésztát úgyszintén.

2. Lépés

A halszeleteket tenyérnyire vágom, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, duplán bepanírozom, olajban kisütöm.

3. Lépés

Tálaláskor teszek a tányérra két darab halszeletet, tésztát, répát, paradicsomot, szórok a tésztára aprított petrezselymet, sózom, borsozom, s díszítem citromszelettel és petrezselyemlevéllel.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

1 570 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Grillezett pangasius édeskrumplival

  • Fehérboros grillezett pangasius mángolddal

  • Pangasius zöldségekkel és kapormártással

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    633 kcal
  • Zsír

    15,2 g
  • Koleszterin

    173 mg
  • Szénhidrát

    81,1 g
  • Cukor

    3,8 g
  • Fehérje

    43,2 g