Rántott harcsa lilahagymás krumplival
2014-12-03- Típus: Rántott hal receptek
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 3
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 45 perc
- Elkészítés: 55 perc
Rántott harcsa majonézzel, lilahagymás krumplival. Ha tudnátok, hogy milyen finom is lett… :)
Ezeket szerezd be:
- 450 g harcsafilé
- 0.5 db citrom
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 1-2 db tojás
- 1-2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- majonéz (ízlés szerint)
- 1 db lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 6 db újkrumpli
- ecet (ízlés szerint)
- olaj
1. Lépés
A harcsát háromba vágom, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, beteszem a hűtőbe.
2. Lépés
A krumplit felteszem főni, a hagymát szeletelem, a fokhagymát kisebb darabokra vágom. A krumplit felkockázom. A hagymát sózom, borsozom, meglocsolom ecettel.
3. Lépés
A halat bepanírozom, olajban kisütöm.
4. Lépés
Tálaláskor a hal mellé teszem a krumplit, s a majonézt, valamint a hagymát.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
3 259 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
768 kcal -
Zsír
27,1 g -
Koleszterin
180 mg -
Szénhidrát
93,5 g -
Cukor
8,1 g -
Fehérje
37,8 g