Rablóhús recept
2014-11-25- Típus: Grill hús receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 30 perc
- Főzési/Sütési idő: 60 perc
- Elkészítés: 1:30 p
Ráuntunk a rántott húsra. Valami mást szerettünk volna. Nagyon finom és laktató étel.
Ezeket szerezd be:
- 50 dkg sertéstarja
- 50 dkg csirkemell
- 4-5 fej lilahagyma
- 50 dkg húsos füstölt szalonna
- 4-5 szem burgonya
- 1 szál füstölt kolbász
1. Lépés
A tarját és a csirkemellet előző nap kockára vágtam és mézes-ketchupos szószban érleltem.
Sütés előtt minden hozzávalót kb. egyforma darabokra vágtam, a kolbászt felkarikáztam a lilahagymát pedig negyedekre vágtam.
2. Lépés
Hurkapálcikára felszurkáltam őket. Kezdtem a hússal és utána tetszőleges lehet variálni a hozzávalókat. A végén hús legyen. Olajjal kikent tepsibe sorakoztattam őket és a megmaradt hozzávalót pedig melléraktam.
3. Lépés
Lehet negyedekre vágott burgonyát is mellé rakni, így egyszerre készül a köret is meg a hús is.
A tepsit alufóliával letakartam és kb 1 órát puhult a hús .Ha már puha leveszem a fóliát és pirítom még egy kicsit.
Lehet variálni bármilyen hozzávalóval csak egyre figyeljünk, hogy egy pálcikára csak egyfajta hús kerüljön.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
6 126 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
1,388 kcal -
Zsír
68.4g -
Szénhidrát
56.4g -
Fehérje
129.5g -
Koleszterin
357mg -
Cukor
8.9g