Pestós spagetti
2012-11-26- Típus: Pestos tészták, Szénhidrát nap
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 30 perc
A keresztanyám volt az, akinél elsőnek találkoztam a pestóval. Az egyik nap úgy gondoltam, hogy készítek spagettit, de mellőzni akartam a szokásos paradicsomos receptet. Jól döntöttem, finom lett.
Ezeket szerezd be:
- 30 dkg Spagetti tészta
- 1 üveg Olívás Pesto szósz
- Fél Kígyóuborka
- 15 dkg konzerves Gomba
- Só
1. lépés
A spagetti tésztát a szokásos módon, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
2. lépés
Egy másik edénybe beletesszük a pestót, majd ezen a szószon megpároljuk egy kicsit a gombát. Menet közben ízlésünk szerint sózzuk.
3. lépés
Ha a gomba megpárolódott, a tésztát és a kis apró darabokra vágott kígyóuborkát hozzáadjuk. Végezetül jól keverjük össze és tálaljunk.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
6 717 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
931 kcal -
Összes Zsír
34,8 g -
Koleszterin
23 mg -
Szénhidrát
124,5 g -
Cukor
12,4 g -
Fehérje
29,5 g