Márványos brownie – gluténmentes

2013-10-25
  • Hány főre: 5-7
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 50 perc

Egy jó receptre mindig van idő!

Ezeket szerezd be:

  • 100 g étcsoki
  • 100 g vaj
  • 100 g barna cukor
  • 2 db tojás
  • 60 g liszt
  • A tetejére:
  • 200 g krémsajt
  • 60 g cukor
  • 0.25 kk vanília kivonat
  • 1 db tojás

1. lépés

A csokit megolvasztjuk, a puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Ezután jól kikeverjük, végül hozzáadjuk a csokit is, és ha simára kevertük, a sütőformába öntjük.

2. lépés

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A krémsajtos részhez a krémsajtot, a cukrot és a vaníila kivonatot géppel elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást is és alaposan elkeverjük.

3. lépés

A csokis masszára öntjük és kanállal átkevergetjük, hogy a csokival együtt szép márványos legyen.
Kb. 30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.

Hétvégén szinte mindig sütök valami új fajta receptet, akár gluténmentesen is.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1,476 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Brownie torta recept

  • Babos brownie

  • Meggyes brownie

  • Joghurtos brownie

  • Brownie fehér csokival és eperrel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    495 kcal
  • Zsír

    32.4g
  • Szénhidrát

    45g
  • Fehérje

    7.8g