Márványos brownie – gluténmentes
2013-10-25- Hány főre: 5-7
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 50 perc
Egy jó receptre mindig van idő!
Ezeket szerezd be:
- 100 g étcsoki
- 100 g vaj
- 100 g barna cukor
- 2 db tojás
- 60 g liszt
- A tetejére:
- 200 g krémsajt
- 60 g cukor
- 0.25 kk vanília kivonat
- 1 db tojás
1. lépés
A csokit megolvasztjuk, a puha vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Ezután jól kikeverjük, végül hozzáadjuk a csokit is, és ha simára kevertük, a sütőformába öntjük.
2. lépés
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A krémsajtos részhez a krémsajtot, a cukrot és a vaníila kivonatot géppel elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást is és alaposan elkeverjük.
3. lépés
A csokis masszára öntjük és kanállal átkevergetjük, hogy a csokival együtt szép márványos legyen.
Kb. 30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 034 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
495 kcal -
Zsír
32.4g -
Szénhidrát
45g -
Fehérje
7.8g