Kakukkfüves burgonya

2012-04-09
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 50 perc
  • Elkészítés: 1:10 p

Ez a recept sültekhez, ragukhoz egyaránt készíthető.

Ezeket szerezd be:

  • 10-12 db nagyobb burgonya
  • 3 ek kakukkfű
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítés

1. A sütőt 200 °C-ra melegítjük elő. A krumplikat meghámozzuk és kockákra vágjuk.

2. A krumplikat egy olívaolajjal megkent tepsibe helyezzük, megspricceljük olívaolajjal (lehet ízesített is), majd megszórjuk a kakukkfűvel és a sóval, borssal, majd 40-50 perc alatt aranybarnára sütjük. A sütés alatt egyszer félidőben keverjük meg a krumplikat.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , ,

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

4 111 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Brokkolival töltött krumpli

  • Pirított burgonyabogár

  • Fűszeres sült krumpli

  • Csípős steakburgonya

  • Camambert-rel sült burgonya