Gyors képviselő fánk

2014-07-03
  • Hány főre: 4-6
  • Előkészítés: 30 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 60 perc

Szeretem nagyon a képviselőfánkot, ezért felgyorsítottam, hogy ne kelljen vele sokat pepecselnem :)

Ezeket szerezd be:

  • A tésztához:
  • 1 tasak dr. Oetker képviselőfánk tészta
  • 2 db tojás
  • 14 dkg margarin
  • 3 dl víz
  • A krémhez:
  • 1 tasak Dr. Oetker Házi krémes krém
  • 8 dl tej
  • A habhoz:
  • 2,5 dl habtejszín
  • 0,5 csomag habfixáló por

1. Lépés

A tészta hozzávalóit gépi habverővel eldolgozzuk. Egy tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, 20 darab, kb. dió nagyságú gombócot készítünk és 180 fokon kb. 1 órán át sütjük.

2. Lépés

Sütés után hagyjuk kihűlni. A házi krémes port tejjel felverjük jó keményre, és a kihűlt és kettévágott fánkokat megtöltjük vele. A habtejszínt is felverjük a fixálóval, a krém tetejére tesszük, erre ráhelyezzük a kalapkákat és végül porcukorral megszórjuk.

 

Mesy vagyok,és szeretek új recepteket kipróbálni:)

Értékelések

(4.4 / 5)

4.4 5 5
Értékeld a receptet!

5 személy értékelt

8 211 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fánk sütőben sütve

  • Tarkedli recept

  • Túróval töltött fánk

  • Sütőporos fánk

  • Joghurtos fánk Gizitől

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    436 kcal
  • Zsír

    35.5g
  • Szénhidrát

    24.6g
  • Fehérje

    5.7g
  • Koleszterin

    79mg
  • Cukor

    13.3g