Eper eperlikőrrel és mascarponével

2015-06-04
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Egy finom epres desszert, saját készítésű eperlikőrrel, pillanatok alatt elkészül.

Ezeket szerezd be:

  • 20 dkg eper
  • 5 cl eperlikőr
  • 5 dkg mascarpone

1. lépés

Az epret megmosom, a nagyobbakat félbevágom.

2. lépés

Ráöntöm az eperlikőrt, rákanalazom a mascarponét, díszítem egy eperszemmel.

Fogás: Hozzávalók: , ,

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 023 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Görögdinnye eperlikőrrel és vaníliafagylalttal

  • Eperhab recept

  • Leveles kabátba bújtatott fahéjas körte

  • Eper tojáslikőrrel és tejszínhabbal

  • Sárgadinnye vaníliafagylalttal és brandyvel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    259 kcal
  • Zsír

    7,1 g
  • Koleszterin

    26 mg
  • Szénhidrát

    16,9 g
  • Cukor

    9,9 g
  • Fehérje

    7 g