Görögdinnye eperlikőrrel és vaníliafagylalttal

2018-03-07
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

Egy újabb hideg finomság a forró napokra.

Ezeket szerezd be:

  • 1 szelet Görögdinnye
  • 3 gombóc Fagylalt (vanília)
  • 3 ek Tejszínhab
  • 3 cl Likőr (eperlikőr)
  • 1 db Mentalevél

1. lépés

A lehűtött dinnyéből fagylaltos kanállal hat gombócot vájok, majd egy pohárba teszem.

2. lépés

Szedek rá 3 gombóc fagylaltot, a tetejére nyomok habtejszínt.

3. lépés

Rálocsolom az eperlikőrt, s díszítem mentalevéllel.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet!

0 személy értékelt

434 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Eperhab recept

  • Eper eperlikőrrel és mascarponével

  • Leveles kabátba bújtatott fahéjas körte

  • Eper tojáslikőrrel és tejszínhabbal

  • Sárgadinnye vaníliafagylalttal és brandyvel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    601 kcal
  • Zsír

    27,2 g
  • Koleszterin

    66,6 mg
  • Szénhidrát

    70,4 g
  • Cukor

    50,1 g
  • Fehérje

    6,5 g