Sárgadinnye vaníliafagylalttal és brandyvel

2014-04-04
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Hideg finomság a nyári forró napokra. Majd próbáljátok ki, mert nagyon jó, főleg brandyvel! :)

Ezeket szerezd be:

  • 2 szelet sárgadinnye
  • 2 gombóc vaníliafagylalt
  • 1 evőkanál mazsola
  • 0.5 dl brandy
  • tejszínhab

1. Lépés

A behűtött dinnyét félbe, majd negyedbe vágom, a magját eltávolítom, kockára vágom.

2. Lépés

A dinnyét beleteszem egy tálba és szórok rá mazsolát.

3. Lépés

Teszek rá két gombóc fagylaltot, locsolok rá brandyt és nyomok rá tejszínhabot.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

1 204 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Görögdinnye eperlikőrrel és vaníliafagylalttal

  • Eperhab recept

  • Eper eperlikőrrel és mascarponével

  • Leveles kabátba bújtatott fahéjas körte

  • Eper tojáslikőrrel és tejszínhabbal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    686 kcal
  • Zsír

    19,8 g
  • Koleszterin

    69 mg
  • Szénhidrát

    98,9 g
  • Cukor

    91,7 g
  • Fehérje

    11,1 g