Dinnyesaláta tonhallal és kagylóval
2014-05-23- Hány főre: 1
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Dinnyesaláta tonhallal, kagylóval, ringlivel és vodkával. A dinnye, hal és vodka egy csodás ízkombináció.
Ezeket szerezd be:
- 0.5 db sárgadinnye
- 1 szelet görögdinnye
- 3 dkg tonhal (olívaolajban)
- 4 db kagyló (paradicsomszószban)
- 1 db szardella (ringli)
- 8-10 db pitypanglevél
- 0.5 db citrom
- 5 db fekete olívabogyó (magnélküli)
- 5 db zöld olívabogyó (chilivel töltött)
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 4 db paprikás kréker (Tucc)
- 0.5 dl vodka
1. Lépés
A behűtött, félbevágott sárgadinnye magjait eltávolítom, egy cseresznyemagozóval a dinnyét kivájom, a görögdinnyéből szintén kis golyókat vájok.
2. Lépés
Visszapakolom a dinnyéket a sárgadinnye héjába, rárakom a haldarabokat, a kagylókat, a ringlit és a pitypangleveleket.
3. Lépés
Fűszerezem, locsolok rá a tonhal olajából, facsarok rá citromot és öntök rá vodkát, majd visszateszem a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek
4. Lépés
Fogyasztáskor ráteszem a Tucc krékert.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 432 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
613 kcal -
Zsír
14,9 g -
Koleszterin
38 mg -
Szénhidrát
72,2 g -
Cukor
33,1 g -
Fehérje
25,5 g