Brownie rummal és mogyoróval

2013-06-26
  • Hány főre: 6-8
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 50 perc
  • Elkészítés: 1:10 p

Olyan régen készítettem browniet, hogy ideje volt kipróbálnom egy új receptet.

Ezeket szerezd be:

  • 200g étcsokoládé
  • 200g vaj
  • 6 tojás
  • 225g barna cukor
  • 100g liszt
  • 200g mogyoró
  • 2 evőkanál rum

1. Lépés

Törjük a csokoládét kis darabokra, tegyük serpenyőbe, adjuk hozzá a vajat, keverjük, majd olvasszuk meg. Vegyük le a tűrzről és hagyjuk kihűlni.

2. Lépés

A tojást verjük fel a cukorral, majd szitáljuk hozzá a lisztet és a lehűlt csokoládét. Keverjük hozzá a durvára vágott mogyorót és a rumot. Öntsük a tésztát egy kivajazott, sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe, majd süssük 50 percig 170°C-on.

Bon Appetite!

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(4 / 5)

4 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

4 268 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Lisztmentes brownie

  • Diétás csokis brownie

  • Brownie torta recept

  • Babos brownie

  • Meggyes brownie

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    678 kcal
  • Zsír

    46.3g
  • Szénhidrát

    56.4g
  • Fehérje

    11.3g