Ananász fagylalt

2013-06-19
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Egy igazi trópusi különlegesség a következő finom fagylalt.

Ezeket szerezd be:

  • 1 ananász (lehet konzerves is)
  • 1 citrom leve és héja
  • 300 ml tejszín
  • 1 csomag vaníliás cukor

1. Lépés

Az ananászt megpucoljuk és kockákra vágjuk. Leturmixoljuk, majd hozzákeverjük a tejszínhez. Robotgéppel keményre verjük a cukorral, a citromlével és héjjal, majd betesszük a hűtőbe. Fél óránként robotgéppel átkeverjük és így hagyjuk megdermedni.

 

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

3 972 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Joghurtos szederfagyi

  • Málnasorbet tejszínhabbal

  • Diétás erdei gyümis fagylalt

  • Szupergyors banán fagylalt

  • Kekszes-tejszínes fagylalt

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    110 kcal
  • Zsír

    3.6g
  • Szénhidrát

    20.8g
  • Fehérje

    1.4g