Választott hozzávaló: Fenyőmag
Medvehagymás zöld pesto
A medvehagyma most a sláger. Gyorsan készítettem egy zöld pestot sok medvehagymával. A kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használom. ...
TovábbTőkehal fenyőmagmártásban
A barátnőm elráncigált egy bioboltba. Egyáltalán nem akartam bemenni, mert az egész "bio" kultúrát sznobságnak tartottam. Na, azt kell mondanom, ...
TovábbParadicsomos-paprikás lepény
Ó, szeretjük! Vegás, a tésztája hasonlít a vékony pizzára és legalább olyan finom is. Bátran próbáljátok ki otthon.
TovábbCsirkés spenótsaláta recept
Az örök dilemma. Spenót vagy sóska... Melyik melyik? Édes... savanykás?
TovábbPesto elkészítése
Mi is az a pesto, vagy magyarosan peszto? A fogalom Olaszországból ered, a Liguria vidékéről származik, a sóval és borssal ...
TovábbBazsalikomos humusz
A humusz az egyik legrégebbi arab étel, még ma is a közép-keleti konyhák egyik alapétele.
Tovább