Választott hozzávaló: Fenyőmag

Medvehagyma pesto

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal a medvehagyma volt a domináns.

Tovább

Medvehagymás zöld pesto

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A medvehagyma most a sláger. Gyorsan készítettem egy zöld pestot sok medvehagymával. A kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használom. ...

Tovább

Fenyőmagos tintahal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Magyar konyhának kicsit extra kategória, de különlegességnek pont jó.

Tovább

Tőkehal fenyőmagmártásban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A barátnőm elráncigált egy bioboltba. Egyáltalán nem akartam bemenni, mert az egész "bio" kultúrát sznobságnak tartottam. Na, azt kell mondanom, ...

Tovább

Paradicsomos-paprikás lepény

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Ó, szeretjük! Vegás, a tésztája hasonlít a vékony pizzára és legalább olyan finom is. Bátran próbáljátok ki otthon.

Tovább

Csirkés spenótsaláta recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az örök dilemma. Spenót vagy sóska... Melyik melyik? Édes... savanykás?

Tovább

Pesto elkészítése

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mi is az a pesto, vagy magyarosan peszto?  A fogalom Olaszországból ered, a Liguria vidékéről származik, a sóval és borssal ...

Tovább

Bazsalikomos humusz

Értékelés: (5 / 5)

A humusz az egyik legrégebbi arab étel, még ma is a közép-keleti konyhák egyik alapétele.

Tovább