Választott hozzávaló: Cayenne-i bors
Shakshouka recept
Imádom a lecsó minden fajtáját. Most egy közel-keleti lecsót készítettem. Ez ismert és kedvelt az araboknál és a zsidóknál egyaránt. ...
TovábbEredeti humusz recept
Csak nemrégiben fedeztem fel a humuszokat, és annyira megkedveltem, hogy otthon is megtanultam elkészíteni. Szendvicskrémnek, saláták, főételek mellé is kiváló.
TovábbPopcorn nasi Halloweenra
A kukoricát készíthetjük a mikróban, vagy vehetünk serpenyőben készülő fajtát, a lényeg, hogy pattogtassuk ki, majd utána szórjuk meg ...
TovábbZombie Fruit-Drink koktél
Halloween alkalmából kreáltam ezt az italt. Nekem nagyon bejött, ezért készítettem azonnal még egyet! :)
TovábbVörösboros sült tarja petrezselymes újkrumplival
Sült tarja, hozzá egy kis vörösbor, mellé petrezselymes újkrumpli.
TovábbIndiai fűszeres húsgolyó
Ezt a húsgombócot bármilyen húsból elkészíthetjük, a legjobb marhából és bárányból, de nyugodtan készíthető sertésből és csirkéből is. Curryból finom ...
TovábbFűszeres csirkeszárny kukoricabundában
A következő fogás ideális gyors vacsorákhoz, ebédekhez és ráadásul ötletes is! A receptet köszönjük Kautz Józsefnek!
Tovább