Választott hozzávaló: Cayenne-i bors

Shakshouka recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom a lecsó minden fajtáját. Most egy közel-keleti lecsót készítettem. Ez ismert és kedvelt az araboknál és a zsidóknál egyaránt. ...

Tovább

Lecsós bab sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Francia étel, fondüként is fogyasztják.

Tovább

Eredeti humusz recept

Értékelés: (5 / 5)

Csak nemrégiben fedeztem fel a humuszokat, és annyira megkedveltem, hogy otthon is megtanultam elkészíteni. Szendvicskrémnek, saláták, főételek mellé is kiváló.

Tovább

Sajtos ropi

Értékelés: (5 / 5)

Frissen kisütve nagyon finom, ropogós. Egyszerűen nem lehet abbahagyni.

Tovább

Popcorn nasi Halloweenra

Értékelés: (5 / 5)

A kukoricát készíthetjük a mikróban, vagy vehetünk serpenyőben készülő fajtát, a lényeg, hogy pattogtassuk ki, majd utána szórjuk meg ...

Tovább

Sült csirkecomb mexikói rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mexikó, mexikói köret, chili! Szeretjük!

Tovább

Zombie Fruit-Drink koktél

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Halloween alkalmából kreáltam ezt az italt. Nekem nagyon bejött, ezért készítettem azonnal még egyet! :)

Tovább

Vörösboros sült tarja petrezselymes újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sült tarja, hozzá egy kis vörösbor, mellé petrezselymes újkrumpli.

Tovább

Indiai fűszeres húsgolyó

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a húsgombócot bármilyen húsból elkészíthetjük, a legjobb marhából és bárányból, de nyugodtan készíthető sertésből és csirkéből is. Curryból finom ...

Tovább

Kínai brokkolis marha

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ez egy gyors és egyszerű kínai étel, amikor először csináltam a családnak, nagyon megleptem őket. Bár ez nem egy rendkívül ...

Tovább

Sütőtök krémleves

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A következő receptet egyik ismerősömtől kaptam. A sült tököt magában nem nagyon eszem meg, viszont leves formájában bármennyit meg tudok ...

Tovább

Fűszeres csirkeszárny kukoricabundában

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A következő fogás ideális gyors vacsorákhoz, ebédekhez és ráadásul ötletes is! A receptet köszönjük Kautz Józsefnek!

Tovább