Választott hozzávaló: Bor

Narancsos forralt bor

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Karácsony a forralt italok időszaka. A belvárosban rengeteg árus lepi el az utcákat, ahol érdemes megkóstolni egy-egy különlegességet.

Tovább

Karácsonyi borzselé

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Itthon annyira nem szokás zseléket fogyasztani, de külföldön annál inkább szeretik Karácsonykor ezeket a finomságokat. Gondoljunk csak az angolok karácsonyi ...

Tovább

Fehérboros hagymaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A következő hagymaleves annyiban különbözik a francia hagymalevestől, hogy elkészítéséhez nem használunk tejszínt.

Tovább

Vörösboros sült pulykacomb

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A következő receptet inkább haladó háziasszonyoknak ajánljuk, de kezdők is nyugodtan megbirkózhatnak vele, ha szeretik a kihívásokat.

Tovább

Borsos koszorúcskák

Értékelés: (5 / 5)

Amikor hétvégente anyukán sütögetős kedvében volt, akkor előfordult, hogy elővette a kézügyességét és finom borsos sós süteményt készített.

Tovább

Sajtos-tejfölös gomba

Értékelés: (5 / 5)

Ha van otthon friss gombánk, akkor ez is egy receptvariáció a sok közül.

Tovább

10 perces tiramisu recept

Értékelés: (5 / 5)

Szerintem ennél gyorsabb desszert receptet még senki nem látott, főleg nem úgy, hogy még isteni is. Megéri kipróbálni.

Tovább