Választott hozzávaló: Bor
Narancsos forralt bor
Karácsony a forralt italok időszaka. A belvárosban rengeteg árus lepi el az utcákat, ahol érdemes megkóstolni egy-egy különlegességet.
TovábbKarácsonyi borzselé
Itthon annyira nem szokás zseléket fogyasztani, de külföldön annál inkább szeretik Karácsonykor ezeket a finomságokat. Gondoljunk csak az angolok karácsonyi ...
TovábbFehérboros hagymaleves
A következő hagymaleves annyiban különbözik a francia hagymalevestől, hogy elkészítéséhez nem használunk tejszínt.
TovábbVörösboros sült pulykacomb
A következő receptet inkább haladó háziasszonyoknak ajánljuk, de kezdők is nyugodtan megbirkózhatnak vele, ha szeretik a kihívásokat.
TovábbBorsos koszorúcskák
Amikor hétvégente anyukán sütögetős kedvében volt, akkor előfordult, hogy elővette a kézügyességét és finom borsos sós süteményt készített.
TovábbSajtos-tejfölös gomba
Ha van otthon friss gombánk, akkor ez is egy receptvariáció a sok közül.
Tovább10 perces tiramisu recept
Szerintem ennél gyorsabb desszert receptet még senki nem látott, főleg nem úgy, hogy még isteni is. Megéri kipróbálni.
Tovább