Választott hozzávaló: Krumpli
Sütőtökkrémleves resztelt csirkemájjal és gombával
Ezúttal tisztított, szeletelt tököt használtam. Resztelt csirkemájas és a gombás sütőtökkrémleves, amit mindenkinek ajánlok.
TovábbNarancsos sütőtökfőzelék camemberttel és pekándióval
Sütőtökkrémlevest már sokat tettem fel, de főzeléket még nem. Jöjjön akkor most egy érdekes párosítás.
TovábbFehérboros csirkemell párolt brokkolival és káposztával
A különféle szárnyas után most jöjjön egy egyszerű csirkemell. A csirkemellet kockára vágom, a káposztát lereszelem, a fokhagymát aprítom, a ...
TovábbKacsás kása farhátból
Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.
TovábbHúsleves kacsafarhátból metélttésztával
Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.
TovábbVörösboros-gombás csirkecomb gnocchival
Zavarban lennék, ha meg kellene határoznom, hogy ez most az olaszos, vagy a magyaros konyha étele. A lényeg az, hogy ...
TovábbVörösboros-paprikás csirkecomb krumplipürével
Ez még Karácsony előtt készült, de csak most jutottam hozzá, hogy megírjam a bejegyzést. Nagyon finomra sikeredett, akár még a ...
TovábbFehérboros fácánleves gazdagon
A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.
TovábbFácáncomb krumplipürével és mandarinnal
Fácáncombot készítettem krumplipürével és mandarinnal. Isteni finom lett! :)
TovábbRumba áztatott aszalt gyümölcsökkel töltött sertéskaraj
Bár már vége az ünnepeknek, mégis valami finomra vágytam. Délelőtt a húst kiklopfolom, sózom, borsozom, ráteszem a feldarabolt gyümölcsöket, feltekerem. ...
Tovább