Kacsás kása farhátból
2016-03-23- Típus: Rizses húsok
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 40 perc
- Elkészítés: 50 perc
Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.
Ezeket szerezd be:
- 35 dkg kacsaaprólék (2 db főtt kacsafarhát)
- 2 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 0.5 db karalábé
- 0.5 db zellergumó
- 1 db csípős hegyes paprika
- 3 db chilipaprika
- 1 db paradicsom
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db krumpli
- 2 db zellerlevél
- 2 szál petrezselyem
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- só (ízlés szerint)
- 1 db zöldségleveskocka
- 1 bögre rizs
- kacsazsír
- 5 dkg pekándió
1. lépés
A rizst beáztatom.
2. lépés
A levest megfőzöm (A leírást itt találhatjátok: Klikk ide), majd a húst kiveszem, lefejtem, a zöldségeket aprítom.
3. lépés
A rizst a zöldségekkel megfőzöm, hozzákeverem a húst, egy kevés kacsazsírt, fűszerezem.
4. lépés
Tálaláskor szedek a tányérra a kásából, teszek rá díszítésül chilit, petrezselymet és pekándiót.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
3 454 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
1100 kcal -
Zsír
45,1 g -
Koleszterin
162 mg -
Szénhidrát
119,9 g -
Cukor
12,9 g -
Fehérje
55,6 g