Választott hozzávaló: Krumpli
Mediterrán omlett négyféle sajttal
Az újévi hagyományos ételek után másra vágytam, erre az olaszos, mediterrán egytálra esett a választásom.
TovábbVörösboros gombás marhaszelet vadas- és sütőtökszósszal
Vörösboros gombás marhaszeletet készítettem fokhagymás, vajas krumplipürével, amit vadas- és sütőtökszósszal bolondítottam.
TovábbGnocchi gombapörkölttel tejfölösen
A sok magyaros étel után végre egy kis olasz is az asztalomra került.
TovábbKunsági pacalpörkölt sós krumplival
Ezt a fogást konzerves pacalból készítettem, amit feltúrbóztam egy kicsit.
TovábbKacsamájpástétommal és tojással töltött paprika
Mutatós, színes és finom étel, melyet könnyű elkészíteni.
TovábbTejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével
Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.
TovábbFehérboros sült libacomb gyümölcsökkel és rizzsel
Márton napra készítettem, nagyon finom lett.
TovábbSült kolbászleves sült gombával és krumplival
Egy nem mindennapi, sokak számára bizonyára bizarrnak tűnő leves, de higgyétek el, finom!
TovábbTejfölös marhagulyásleves nokedlivel
Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!
TovábbTejszínes-currys cukkinikrémleves bruschettával
Mediterrán-olasz konyha, de a curry miatt némi indiai beütéssel.
TovábbKáposztafőzelék Gizitől
Hasonlóan készítem mint a kelkáposzta főzeléket, csak éppen fejes káposztából.
Tovább