Választott hozzávaló: Krumpli

Tavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.

Tovább

Resztelt csirkemáj petrezselymes krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olcsó, gyorsan elkészül, és finom. A burgonyát héjában megfőzöm, majd felvágom, sózom, borsozom.

Tovább

Vörösboros Jókai bableves csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.

Tovább

Csülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez egy nagyon egyszerű étel, minimális munkát igényel, a sütés viszont időigényes.

Tovább

Fehérboros sütőtökkrémleves feketeerdő sonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Már rég főztem sütőtökkrémlevest, most bepótolom, persze egy kicsit másképp, mint amit eddig feltettem.

Tovább

Halászlé pontyból és harcsából

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.

Tovább

Sonkával-tejföllel-sajttal töltött gomba

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nem éppen diétás étel, de nagyon finom, így bátran ajánlom mindenkinek!

Tovább

Rántott harcsa lilahagymával és majonézes krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A majonézt többnyire magam készítem, de mivel kaptam egy üveg kiváló Hellmann's majonézt, azt használtam.

Tovább

Marhahúsleves metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Tovább

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sült kacsacombot készítettem krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel.

Tovább

Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az étel a körítést illetően egy kicsit eltér a szokásos tálalástól. Nagyon finom lett, így mindenkinek bátran ajánlom. Az ...

Tovább

Krumplibundás hússzelet

Értékelés: (4 / 5)

Mivel a krumplibundának köszönhetően igen laktatóak a hússzeletek, így tálaláskor elég, ha csak egy finom salátát kínálunk hozzá.

Tovább