Leves

Hideg eperleves recept

Értékelés: (5 / 5)

Egy igazán könnyű receptet hoztam el nektek, amit főleg ilyenkor a nagy melegben elég sokat készítek.

Tovább

Hideg görögdinnye-krémleves sajtos-diós toasttal

Fogás:
Értékelés: (0 / 5)

Nyári leves meleg napokra, főzés nélkül!

Tovább

Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.

Tovább

Hideg fehérboros almakrémleves dióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Főzés nélküli! Ennél az ételnél még a konyha közelébe se muszáj menni. Nyáron a teraszon készítettem, árnyékban.

Tovább

Sárgadinnye-krémleves szalámival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hideg nyári leves főzés nélkül, a mediterrán konyhából.

Tovább

Kukoricakrémleves Ágitól

Értékelés: (5 / 5)

Egy tévé műsorban találkoztam ezzel a kukorica krémleves recepttel. Mivel glutén mentes, rögtön el is készítettem.

Tovább

Pulykanyakleves zöldségesen metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.

Tovább

Karfiolleves rántás nélkül sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy nagyon egyszerű, de finom leves. Kánikulában nem is vágytam rántásra és nokedlire. A karfiolt rózsára szedem, a répát félbe, ...

Tovább

Paradicsomleves kuszkusszal

Értékelés: (5 / 5)

Imádom a paradicsomleves az egyik kedvencünk, most elkészítettem diétás verzióban is kuszkusszal. 

Tovább

Cukkinikrémleves hidegen tejföllel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ebben a kánikulában jól esik egy hideg krémleves. Nem cifráztam nagyon.

Tovább

Vörösboros babgulyás gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...

Tovább

Zöldséges spárgaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lassan vége a spárgaszezonnak. Ezért, mivel szeretem a spárgát, még egy finom spárgalevest akartam készíteni. Végül egy olasz ízvilágú levest ...

Tovább