Tonhal saláta szendvics
2012-04-01- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Megmondom őszintén, hogy sosem szerettem a tonhalat semmilyen formájában, ez vonatkozik a tonhal salátára és bármilyen olajos halkonzervre, de mivel a párom imádja, ezért néha-néha meg kell lepnem őt egy-két finomsággal, amit a munkahelyére tud magával vinni.
Ezeket szerezd be:
- 1 tonhal konzerv
- 30 dkg túró
- 2 evőkanál majonéz
- 1 lilahagyma
- 1 zeller szár
- 1 evőkanál kapribogyó
- citrom leve
- friss petrezselyem
- 1 teáskanál dijoni mustár
- (opcionális - a saláta és a szeletelt paradicsom)
- Szeletelt kenyér
A szendvics elkészítése:
Az elkészítése igazán egyszerű, nem kell mást tennünk, mint a hozzávalókat összekevernünk. Nem kell túl keverni, csak annyira, hogy könnyű állaga legyen.
A mennyiség több adagra elég, ha betesszük hűtőbe, akkor több napig eláll egy konyhai edényben vagy ételhordóban. A szendvicsbe tehetünk paradicsomot, vagy friss salátát, ízesíthetjük uborkával vagy főtt tojással.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
6 257 megtekintés