Sztíviás brownie recept
2012-05-07- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 40 perc
- Elkészítés: 55 perc
Mi is az a sztívia, vagy más néven stevia?
A sztívia egy természetes édesítőszer, ami 30x édesebb, mint a cukor, amit még a dél-amerikai indiánok évszázadokkal ezelőtt felfedeztek. A növény használata mellett olyan érvek szólnak, hogy nulla a kalóriatartalma, cukorbetegek is fogyaszthatják, nem növeli a vércukorszintet, nem okoz elhízást és fogszuvasodást.
Ezeket szerezd be:
- 2 teáskanál sztívia por
Recept elkészítése
1. Melegítsük elő a sütőt 160 ° C-ra. Szórjunk meg egy tepsit enyhén búzadarával. Keverjük össze a sztíviát, a lisztet, a kakaót, és a sót, majd egy külön tálban keverjük össze az olvasztott vajat, a diót, a tojást, és a vaníliát simára.
2. Adjuk a lisztes keveréket az utóbbihoz, és vegyítjük el a két masszát teljesen. Egyengessük a tésztát az előkészített tortaformába. Süssük 35-40 percig, vagy tűpróbáig.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
1 974 megtekintés