Sztíviás brownie recept

2012-05-07
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 40 perc
  • Elkészítés: 55 perc

Mi is az a sztívia, vagy más néven stevia?

A sztívia egy természetes édesítőszer, ami 30x édesebb, mint a cukor, amit még a dél-amerikai indiánok évszázadokkal ezelőtt felfedeztek. A növény használata mellett olyan érvek szólnak, hogy nulla a kalóriatartalma, cukorbetegek is fogyaszthatják, nem növeli a vércukorszintet, nem okoz elhízást és fogszuvasodást.

Ezeket szerezd be:

  • 2 teáskanál sztívia por

Recept elkészítése

1. Melegítsük elő a sütőt 160 ° C-ra. Szórjunk meg egy tepsit enyhén búzadarával. Keverjük össze a sztíviát, a lisztet, a kakaót, és a sót, majd egy külön tálban keverjük össze az olvasztott vajat, a diót, a tojást, és a vaníliát simára.

2. Adjuk a lisztes keveréket az utóbbihoz, és vegyítjük el a két masszát teljesen. Egyengessük a tésztát az előkészített tortaformába. Süssük 35-40 percig, vagy tűpróbáig.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , , ,

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

1 278 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Lisztmentes brownie

  • Diétás csokis brownie

  • Brownie torta recept

  • Babos brownie

  • Meggyes brownie