Szőlős kehely

2013-01-29
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Ezt a receptet nagyon szeretem, mert elég gyorsan elkészíthető és egészséges is.

Ezeket szerezd be:

  • 25 dkg Szőlő
  • 10 dkg konzerves Ananász (ha lehet, akkor darabolt)
  • 1 evőkanál Szezámmag

1. lépés

A szőlőt és az ananászt tálkába tesszük, átforgatjuk, majd egy kis ananászlével meglocsoljuk.

2. lépés

Ezután szezámmaggal megszórjuk és azonnal fogyasztjuk. A szezámmagot meg is piríthatjuk, ha valaki úgy szereti.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 269 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Dinnyés görög saláta fetával és olívabogyóval

  • Dinnyesaláta sonkával

  • Mentás görögdinnye-saláta sonkával és mozzarellával

  • Vodkás görögdinnye-saláta mozzarellával

  • Vodkás szilva és ribizli kehelyben

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    135 kcal
  • Összes Zsír

    2,7 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    29,1 g
  • Cukor

    25,2 g
  • Fehérje

    1,9 g