Sokmagvas halszelet
2012-12-11- Típus: Sült hal receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 25 perc
Ha már unjuk Karácsonykor a halászlevet, de mégis készítenénk valamilyen halas finomságot, akkor a következő recept a nyerő!
Ezeket szerezd be:
- 4-6 szelet hekk filé
- 2 evőkanál tökmag
- 2 evőkanál szezámmag
- 2 evőkanál napraforgómag
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- csipet só
1. Lépés
A hekket szeletekre vágjuk, minél kisebb annál jobb, majd átmossuk. A magokat egy kis olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához.
2. Lépés
A halakat a szokásos módon kirántjuk, ezúttal a magvas zsemlemorzsába forgatjuk. Egyszerűen forró olajban kisütjük.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 632 megtekintés