Sokmagvas halszelet

2012-12-11
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 25 perc

Ha már unjuk Karácsonykor a halászlevet, de mégis készítenénk valamilyen halas finomságot, akkor a következő recept a nyerő!

Ezeket szerezd be:

  • 4-6 szelet hekk filé
  • 2 evőkanál tökmag
  • 2 evőkanál szezámmag
  • 2 evőkanál napraforgómag
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • csipet só

1. Lépés

A hekket szeletekre vágjuk, minél kisebb annál jobb, majd átmossuk. A magokat egy kis olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához.

2. Lépés

A halakat a szokásos módon kirántjuk, ezúttal a magvas zsemlemorzsába forgatjuk. Egyszerűen forró olajban kisütjük.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 632 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Amur halszelet sütve

  • Sajttal töltött spenótos gombóc natúr sült hallal

  • Sült tengeri sügér sütőtökkel és fejes salátával

  • Sült szardínia

  • Sült pisztráng recept