Olívás töltött paradicsom
2012-08-02- Típus: Fehérje nap, Töltött paradicsomok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 20 perc
Az olívák csatája a paradicsommal, ami nagyon finoman végződik. A töltött paradicsomot szeretők próbálják ki!
Ezeket szerezd be:
- 4-6 db Paradicsom
- 15 dkg Juhtúró
- 1 dl Tejföl
- 15 dkg Füstölt sajt
- 1 evőkanál Mustár
- 15 szem Olívabogyó
- Snidling
- Só
- Bors
1. lépés
A paradicsomok tetejét kettévágjuk, de olyan formában, hogy könnyen hozzátudjunk férni a belsejéhez. Kiskanállal kanalazzuk ki.
2. lépés
A túrót keverjük simára 1 dl tejföllel és 1 evőkanál mustárral. Adjuk hozzá a 15 dkg lereszelt füstölt sajtot és a vékony karikákra vágott olajbogyót. Keverjük össze ismét alaposan és ízlésünk szerint sóval és borssal ízesítsük.
3. lépés
A töltelékkel óvatosan megtöltjük a paradicsomokat és a tetejüket olívabogyóval, snidlinggel díszítjük.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
4 611 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
474 kcal -
Összes Zsír
35,5 g -
Koleszterin
71 mg -
Szénhidrát
16,1 g -
Cukor
5,3 g -
Fehérje
24 g