Olívás töltött paradicsom

2012-08-02
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Az olívák csatája a paradicsommal, ami nagyon finoman végződik. A töltött paradicsomot szeretők próbálják ki!

Ezeket szerezd be:

  • 4-6 db Paradicsom
  • 15 dkg Juhtúró
  • 1 dl Tejföl
  • 15 dkg Füstölt sajt
  • 1 evőkanál Mustár
  • 15 szem Olívabogyó
  • Snidling
  • Bors

1. lépés

A paradicsomok tetejét kettévágjuk, de olyan formában, hogy könnyen hozzátudjunk férni a belsejéhez. Kiskanállal kanalazzuk ki.

2. lépés

A túrót keverjük simára 1 dl tejföllel és 1 evőkanál mustárral. Adjuk hozzá a 15 dkg lereszelt füstölt sajtot és a vékony karikákra vágott olajbogyót. Keverjük össze ismét alaposan és ízlésünk szerint sóval és borssal ízesítsük.

3. lépés

A töltelékkel óvatosan megtöltjük a paradicsomokat és a tetejüket olívabogyóval, snidlinggel díszítjük.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

2 789 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fetakrémmel töltött paradicsom

  • Pulykamáj-pástétommal töltött paradicsom

  • Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás

  • Sült lazacfilé mángold ágyon csiperkegombával

  • Garnélarákkal töltött paradicsom

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    474 kcal
  • Összes Zsír

    35,5 g
  • Koleszterin

    71 mg
  • Szénhidrát

    16,1 g
  • Cukor

    5,3 g
  • Fehérje

    24 g