Málnás brownie recept

2012-06-09
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 30 perc
  • Főzési/Sütési idő: 40 perc
  • Elkészítés: 1:10 p

Brownie az amerikai álom sütemény, ami nagyon csokis, nagyon finom és sosem lehet megunni.

Ezeket szerezd be:

  • 2 evőkanál méz (vagy édesítőszer)
  • 2 tojás
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 2 csésze mandula vaj
  • 1 evőkanál vanília aroma
  • 1 tábla keserű csokoládé
  • 1 csipet só
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 10 dkg liszt
  • 2 evőkanál málna- vagy erdei gyümölcslekvár
  • 25 dkg friss málna

1. Lépés

Melegítsük elő a sütőt 200 ° C-ra. Egy robotgéppel keverjük össze a mandulavajat, a tojást, a mézet a szódabikarbónát a csipet sót és a vaníliát. Adjuk hozzá a kakaóport, a lisztet és az olvasztott csokit és lassan keverjük össze.

2. Lépés

Keverjünk bele 2 evőkanál málnalekvárt és pottyantsuk bele a megmosott málnák 3/4 részét. Ha a málnákat beletettük, akkor csak óvatosan keverjük, szigorúan csak fakanállal könnyed mozdulatokkal.

3. Lépés

Kanalazzuk a tésztát egy vajjal kikent tepsibe vagy tetszőleges méretű sütőformába, mivel nagyon krémes, ezért egy fakanál segítségével kenjük el egyenletesen. Süssük 40 percig. Ellenőrizzük 30 perc után egy fogpiszkáló segítségével, hogy a belseje is eléggé megsült.

 

Tipp: Tálaláskor kínáljuk málnalekvárral és friss málnával.

 

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(0 / 5)

0 5 0
Értékeld a receptet!

0 személy értékelt

2 305 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Lisztmentes brownie

  • Diétás csokis brownie

  • Brownie torta recept

  • Babos brownie

  • Meggyes brownie

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    685 kcal
  • Összes zsír

    40.4 g
  • Szénhidrát

    70.4 g
  • Fehérje

    16.3 g