Kapros cukkinis csirkemell

2014-10-07
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Nagyon finom ízt ad a kapor a húsnak és cukkininak. Aki a kaprot szereti, annak ki kell próbálnia mindenképpen!

Ezeket szerezd be:

  • 50 deka csirkemell
  • 2 közepes cukkini
  • 10-15 deka reszelt sajt
  • 1 kis csokor kapor
  • só, bors
  • olaj

1. Lépés

A csirkemellet kis kockákra vágtam, majd kevés forrósított olajban szépen megpirítottam. Sózzuk, borsózzuk ízlés szerint.

2. Lépés

Hozzáadom a vékonyan szeletelt cukkinit és együtt megsütjük. Amikor elkészült, rászórom az összeaprított kaprot. Egyet forgatok rajta és a tűzről levéve hozzákeverem a reszelt sajtot.
Burgonyával tálaltam.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

4 205 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Fehérboros csirkemell párolt brokkolival és káposztával

  • Zöldséges csirkeszárny

  • Zöldséges csirkemell bormártásban

  • Kínai zöldséges, csípős csirke

  • Fokhagymás-fűszeres csirke Guinness-szel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    757 kcal
  • Zsír

    34.4g
  • Szénhidrát

    10.3g
  • Fehérje

    102.4g
  • Koleszterin

    293mg
  • Cukor

    3.8g