Grépfrútsaláta recept

2012-04-30
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Egy kis nyári saláta, ha a nehéz ételeket nem fogadja be gyomrunk.

Ezeket szerezd be:

  • 2 nagy grépfrút
  • 1 nagy fürt szőlő
  • 1 csomag aszalt datolya
  • 4-5 szem kivi
  • 1 citrom leve
  • 1 natúr joghurt
  • pár csepp édesítőszer

Recept elkészítése

1. A grépfrútot félbevágjuk és egy kanál segítségével kiszedjük a belsejét, majd kockákra vágjuk a nagyobb darabokat.

2. A datolyát megmossuk és előveszünk egy nagy tálat és összekeverjük a többi megtisztított és összevágott gyümölccsel. Végül ráöntjük a joghurtot, belekeverjük a citromlevet. Ízesítsük édesítőszerrel.

Tálalás előtt hűtsük legalább fél órát.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 047 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

  • Szardíniás-tojásos saláta

  • Csirkés-avokádós saláta

  • Majonézes reteksaláta

  • Balzsamecetes vegyes saláta