Eper vanílifagylalttal, csokoládéval és brandyvel

2013-06-29
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Egy hűs desszertnél nincs is jobb. Akkor igazán élvezetes, ha tartalmaz fagylaltot is.

Ezeket szerezd be:

  • 250 g eper
  • 8 gombóc vaníliafagylalt
  • 80 g csokoládé
  • 1-1 evőkanál brandy

1. lépés

Az epreket félbevágom. Egy csészébe teszem az epreket, rá vanília fagylaltot, tördelek rá csokoládét, s locsolok rá brandyt.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 997 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Görögdinnye eperlikőrrel és vaníliafagylalttal

  • Eperhab recept

  • Eper eperlikőrrel és mascarponével

  • Leveles kabátba bújtatott fahéjas körte

  • Eper tojáslikőrrel és tejszínhabbal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    287 kcal
  • Zsir

    13.8g
  • Szénhidrát

    33.5g
  • Fehérje

    4.5g