Baconös sertéshús sült krumplival, ecetes uborkával
2013-07-13- Típus: Sertéssült receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 45 perc
- Elkészítés: 60 perc
A következő fogásom, lehet nem valami egészséges, de az ember megengedhet néha magának egy kis dőzsölést.
Ezeket szerezd be:
- 30 dkg sertéscomb
- 4 szelet bacon
- 1 gerezd fokhagyma
- mustár
- só, őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- 5 db krumpli
- sertészsír
- 4 db ecetes uborka
1. Lépés
Reggel a húst négybe vágom, bedörzsölöm a fokhagymával, bekenem mustárral, fűszerezem, betekerem a baconba, fogpiszkálóval rögzítem, majd beteszem a hűtőbe.
2. Lépés
Délben a krumplit félig megfőzöm, megpucolom, s feldarabolom. Egy serpenyőbe teszek kevés zsírt, belehelyezem a húsokat és a krumplit, s megsütöm,.
A tányérra teszek 2 darab húst és krumplit. Ecetes uborkával tálalom.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 952 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
858 kcal -
Zsír
25.5g -
Szénhidrát
93.6g -
Fehérje
67.3g