Választott nemzetiség: Francia

Csokikrémes Macaroon recept

Értékelés: (4.5 / 5)

A macaroon/macaron bár egyszerűnek tűnik, azért egy kis rutin nem árt az elkészítéséhez. Bármilyen színű ételfestékkel feldobjátok, nagyszerű vendégváró falatka. ...

Tovább

Csokoládé felfújt

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.3 / 5)

A recepttől ne ijedjünk meg, nem annyira bonyolult, amennyire látszik, csak előzőnap kell a töltelék részét elkészíteni.

Tovább

Csokis charlotte torta

Értékelés: (4.3 / 5)

A következő torta nagyon elegáns, születésnapra, de az ünnepekre is kiváló desszert.

Tovább

Sidecar koktél

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Finom kis brandy-s koktél, ami étkezés után hozza ki a legjobb ízeket.

Tovább

Fehérboros hagymaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A következő hagymaleves annyiban különbözik a francia hagymalevestől, hogy elkészítéséhez nem használunk tejszínt.

Tovább

French Fantasy

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Ez nem fantázia, ez a tényleges valóság. Vigyázat könnyen csúszik!

Tovább

Death In The Afternoon

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ez a koktél volt Ernest Hemingway kedvenc itala. Francia koktél, francia alapanyagokból, ami a végén egy szerelmi bájital is lehet.

Tovább

Blue French koktél

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A név ennél a koktélnál is becsapós lehet. A kék valójában zöld, viszont cserébe egy nagyszerű szomjoltót kapunk.

Tovább

Lekváros croissant

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A következő receptnél egy kis kézügyességre lesz szükség, hogy szép kis kifli formákat alakítsunk, így a rutin nem árt.

Tovább

Between The Sheets

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A Between The Sheets koktélt még az 1930-as években keverték ki még a Franciáknál. Ezt vacsora előtt szokták elfogyasztani.

Tovább

Nyári gyümölcslepény

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Ez az elegáns francia gyümölcslepény friss gyümölcsökkel hangsúlyozza ki a finom omlós tészta élményét.

Tovább

Gyors epres Creme Brulee

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A Creme Brulee (Créme Bruleé) sokak által ismert francia édesség, ami a tetején lévő karamellizált cukorról lehet megismerni.

Tovább