Választott hozzávaló: Csirkeaprólék
Csirkefarhát húsleves daragaluskával
Már biztos sokan unják a sokadik csirkefarhátból főzött húslevest, de amellett, hogy olcsó, nagyon finom tud lenni. Aki még nem ...
TovábbFehérboros, kapros zúza
Mérai Kata színművésznő mesélt erről a receptről, ami nagyon megtetszett, így elkészítettem.
TovábbTyúkhúsleves metélt tésztával
Régen a tyúkhúslevesből a húst és a zöldségeket is kiszedték, s külön tálalták. Nos én mindent benne hagytam. Ettől lehet, ...
TovábbHúsleves pulykanyakból és csirkefarhátból cérnametélttel
Egy finom húsleves a pulyka és a csirke kombinációjából.
TovábbJerezi leves
Ez is Spanyolországból származó recept. Nem éppen egy magyaros ízvilág, de újításnak, újdonságnak tökéletesen megfelel.
Tovább