Sóban sült pisztráng
2013-08-02- Típus: Fehérje nap, Karcsúsító ételek, Pisztráng receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 50 perc
- Elkészítés: 1:10 p
Szoktatok sóban sült csirkét enni? Ugye milyen finom? Na, most pisztránggal próbáltam ki ugyanezt.
Ezeket szerezd be:
- 4 db 25 dkg-os Pisztráng
- 1-1,5 kg Só
1. lépés
A pisztrángot előkészítjük. Belsőségeit kivesszük, farkát, fejét ízlés szerint eltávolítjuk vagy meghagyjuk.
2. lépés
A tepsinkbe szétterítjük a sót, majd erre ráhelyezzük a halacskákat. Előmelegített sütőben készre sütjük.
TIPP: Készítsünk hozzá főtt vagy sült krumplit + majonézt. Tapasztalatból mondva, laktató kombináció, bár a diétánknak annyi. :)
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
4 018 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
475 kcal -
Összes Zsír
21,2 g -
Koleszterin
185 mg -
Szénhidrát
0 g -
Fehérje
66,6 g