Sóban sült pisztráng

2013-08-02
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 50 perc
  • Elkészítés: 1:10 p

Szoktatok sóban sült csirkét enni? Ugye milyen finom? Na, most pisztránggal próbáltam ki ugyanezt.

Ezeket szerezd be:

  • 4 db 25 dkg-os Pisztráng
  • 1-1,5 kg Só

1. lépés

A pisztrángot előkészítjük. Belsőségeit kivesszük, farkát, fejét ízlés szerint eltávolítjuk vagy meghagyjuk.

2. lépés

A tepsinkbe szétterítjük a sót, majd erre ráhelyezzük a halacskákat. Előmelegített sütőben készre sütjük.

TIPP: Készítsünk hozzá főtt vagy sült krumplit + majonézt. Tapasztalatból mondva, laktató kombináció, bár a diétánknak annyi. :)

Fogás: Hozzávalók: ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

4 018 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sült lazacfilé mángold ágyon csiperkegombával

  • Pisztráng kapor mártással

  • Fokhagymás garnélarák

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

  • Brokkolis garnélarák

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    475 kcal
  • Összes Zsír

    21,2 g
  • Koleszterin

    185 mg
  • Szénhidrát

    0 g
  • Fehérje

    66,6 g