Rántott Medve sajt

2012-11-12
  • Hány főre: 6
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Nemrégiben találkoztam a szupermarketben a rántani való Medve sajttal. Azért jó, mert a sütésnél nem folyik szét és nem is tűnik el a panírból. Tényleg megkönnyíti a dolgunk.

Ezeket szerezd be:

  • 1 kg rántani való Medve sajt
  • zsemlemorzsa, liszt, tojás (panírozáshoz)
  • csipet só
  • olaj a sütéshez

1. lépés

A sajtot szeleteljük fel, akkora méretűre, amekkorára gondoljuk. Nem kell mást tennünk, mint kétszer bepaníroznunk a szokott módon, majd forró olajban kisütni.
Hasábburgonyával vagy steak burgonyával szoktam tálalni.

 

 

Fogás:

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

2 863 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Rántott feta falatkák

  • Rántott mozzarella rudacskák

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    672 kcal
  • Zsír

    55.2g
  • Szénhidrát

    2.1g
  • Fehérje

    41.5g