Rántott Medve sajt
2012-11-12- Típus: Rántott sajtok
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 6
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 20 perc
Nemrégiben találkoztam a szupermarketben a rántani való Medve sajttal. Azért jó, mert a sütésnél nem folyik szét és nem is tűnik el a panírból. Tényleg megkönnyíti a dolgunk.
Ezeket szerezd be:
- 1 kg rántani való Medve sajt
- zsemlemorzsa, liszt, tojás (panírozáshoz)
- csipet só
- olaj a sütéshez
1. lépés
A sajtot szeleteljük fel, akkora méretűre, amekkorára gondoljuk. Nem kell mást tennünk, mint kétszer bepaníroznunk a szokott módon, majd forró olajban kisütni.
Hasábburgonyával vagy steak burgonyával szoktam tálalni.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
4 947 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
672 kcal -
Zsír
55.2g -
Szénhidrát
2.1g -
Fehérje
41.5g