Isteni barackparfé

2014-08-11
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

A következő isteni barackparfét akár laktózérzékenyek is fogyaszthatják.

Ezeket szerezd be:

  • 200 ml növényi tejszín
  • 2 evőkanál méz
  • 150 g barack

1. Lépés

A tejszínt lágyan felverjük, majd hozzáadjuk a mézet. Laza mozdulatokkal elkeverjük. A barackokat forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héjukat, majd leturmixoljuk.

2. Lépés

A barackot a habhoz keverjük, majd összeforgatjuk és négy mutatós pohárba vagy formába töltjük. Jól behűtjük. Tálaláskor (ha formába tettük őket) forró vízbe mártjuk, majd egy tányérra borítjuk. Igény szerint gyümölcsökkel, mentával díszítjük.

Fogás: Cimkék: , , Hozzávalók: , ,

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

2 792 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Eton mess parfé

  • Málnás fagylalt alagút

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    73 kcal
  • Zsír

    2.3g
  • Szénhidrát

    13.5g
  • Fehérje

    0.7g
  • Koleszterin

    8mg
  • Cukor

    12.6g