Fincsi vegyes gyümölcscsemege

2013-02-03
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Banánból és őszibarackból valamint még pár összetevőből nagyon finom turmixot tudunk készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ezeket szerezd be:

  • 2 db Banán
  • 10 dkg Szőlő
  • 3 db Őszibarack
  • 10 dkg konzerves Ananász (darabolt)
  • 5 dkg Kesudió
  • 2 evőkanál Méz
  • Fahéj

1. lépés

Elsőként is a banánt felkarikázzuk, a barackot meghámozzuk és kis kockákra vágjuk, a szőlőt pedig leszemezzük.

2. lépés

Előkapjuk a turmixunkat, beletesszük a mézet, fahéjat, két őszibarackot, másfél banánt, 5 dkg ananászt, majd pépesre mixeljük.

3. lépés

A megmaradt gyümölcsöket beletesszük egy kancsóba vagy szétosztjuk poharakba, szórunk rá egy kis durvára vágott kesudiót, majd ráöntjük az elkészült turmixot és elkeverjük. Azonnal fogyasztható, de be is tehetjük előtte a hűtőbe.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

1 447 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Mangó lassi

  • Napindító reggeli turmix

  • Áfonyás milkshake

  • Málnás karamelles frappé

  • Sunshine turmix

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    434 kcal
  • Összes Zsír

    12,6 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    83,6 g
  • Cukor

    58,4 g
  • Fehérje

    7,2 g