Eper tojáslikőrrel, tejszínhabbal

2013-07-05
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Sajnos lassan vége az eper szezonnak, még élvezkedjünk míg lehet.

Ezeket szerezd be:

  • 250 g eper
  • tejszínhab
  • 4 evőkanál tojáslikőr
  • porcukor

1. lépés

Az epret félbevágom, egy csészébe teszem, megszórom porcukorral, öntök rá tojáslikőrt, s nyomok rá tejszínhabot.

 

Fogás: Cimkék: , Hozzávalók: , ,

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(4 / 5)

4 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

1 000 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Eper eperlikőrrel és mascarponével

  • Leveles kabátba bújtatott fahéjas körte

  • Eper tojáslikőrrel és tejszínhabbal

  • Sárgadinnye vaníliafagylalttal és brandyvel

  • Flambírozott körte vaníliafagylalttal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    117 kcal
  • Zsír

    9g
  • Szénhidrát

    7.6g
  • Fehérje

    1.6g