Választott hozzávaló: Vörösborecet

Rántott harcsa lilahagymával és majonézes krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A majonézt többnyire magam készítem, de mivel kaptam egy üveg kiváló Hellmann's majonézt, azt használtam.

Tovább

Sült kacsacomb hagymás krumplipürével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sült kacsacombot készítettem krumplipürével, párolt vörös káposztával, áfonyás sárgabarack befőttel.

Tovább

Malacsült hurkával, almával és vörösboros káposztával

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Malacsültet készítettem sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával. Isteni lett!

Tovább

Vörösboros resztelt csirkemáj rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a csirkemájat, nem csak azért, mert olcsó, de finom és könnyű vele dolgozni. Most nem egy hagyományos recept következik.

Tovább

Rántott sertéscomb krumplipürével és párolt zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rántott hús újragondolva. Rántott sertéscomb vajas krumplipürével, párolt zöldségekkel, vöröskáposztával, rukkolával.

Tovább

Gazpacho kenyérchipsszel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy főzőtanfolyam alkalmával találkoztam először ezzel az előétellel. Nagyon gyors és egyszerű, de ennek ellenére egészséges!

Tovább

Narancslekváros malaccomb vörösboros lilakáposztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Most hétvégén ezt a finomságot dobtam össze. Nagyon finom lett! Lehet szilveszterre is ez lesz, persze a kötelező virsli és ...

Tovább