Választott hozzávaló: Almabor

Kagylós-almaboros tőkehal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Jó drága volt a kagyló, de hát nem eszünk ilyet mindennap. Ennek ellenére nagyon finom és ha tehetjük, legalább egyszer ...

Tovább

Tengerihal-filé koktélrákkal és almaborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tenger halat és a koktélrákot egy áruházban szereztem be és otthon egy nagyon finom különlegességet dobtam össze.

Tovább

Halleves kagylóval

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Ismét egy specialitás, ami az ízletes hallét ötvözi a finom kagylóval. Aki szereti az utóbbit, az szerintem legalább egyszer kipróbálhatja.

Tovább

Fűszeres almabor

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Az ünnepek közeledtével egyre többet használjuk a tipikus Karácsonyt idéző fűszereket. Ilyen a narancs, a citrom, a szegfűszeg, a fahéj, ...

Tovább

Forralt almabor

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A következő recept rögtön a Karácsonyi hangulatot juttatja eszembe. Amikor ilyet készítek, a lakás megtelik a finom

Tovább