Csülöksonka felvágott zöldségekkel együtt sütve
2015-03-19- Típus: Tepsis húsok
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 1:15 p
- Elkészítés: 1:20 p
Ez egy nagyon egyszerű étel, minimális munkát igényel, a sütés viszont időigényes.
Ezeket szerezd be:
- 10 dkg csülöksonka felvágott
- 3 db óriás krumpli
- 3 db paprika
- 2 db csípős hegyes paprika
- 2 db paradicsom
- 1 db vöröshagyma (hajtással)
- olaj
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- kakukkfű (ízlés szerint)
1. Lépés
A krumplikat héjában megfőzöm. A csülök sonkát négy szeletre vágom.
2. Lépés
Egy serpenyőbe olajat locsolok, rákarikázom a krumplit. Minden réteget fűszerezek. Ráhelyezem a csülöksonkát és a zöldségeket. Fűszerezem, locsolok rá olajat, beteszem a 200 °C fokra előmelegített sütőbe.
3. Lépés
30 perc után megforgatom a húst és a zöldségeket. További 20 perc után grill fokozatra kapcsolok.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
2 312 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
646 kcal -
Zsír
10,1 g -
Koleszterin
29 mg -
Szénhidrát
121,3 g -
Cukor
15,4 g -
Fehérje
23,4 g