Rántott gomba

2014-06-24
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 25 perc

Egyszerű, finom és gyorsan elkészíthető étel. Ajánlom minden elfoglalt háziasszonynak. :)

Ezeket szerezd be:

  • 50 deka gomba
  • 4 szelet filézett csirke alsócomb
  • só, bors
  • olaj a kisütéshez
  • fűszerkeverék
  • 2 egész tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa

1. Lépés

A gombákat megpucoltam kicsit besóztam. Lisztbe, tojásba, majd morzsába forgattam és forró olajban szép pirosra kisütöttem.

2. Lépés

A filézett csirkehúst kicsit sóztam, borsoztam, fűszerkeverékkel meghintettem és olajban szép pirosra sütöttem.
Petrezselymes rízzsel és burgonyapürével tálaltam.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 383 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Zellersaláta almával és körtével

  • Eredeti humusz recept

  • Tejfölös karfiol prézlivel

  • Csiperkegombás rizs

  • Fűszeres-rántott karfiol

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    442 kcal
  • Zsír

    15.2g
  • Szénhidrát

    42.8g
  • Fehérje

    33.6g
  • Koleszterin

    148mg
  • Cukor

    4.4g