Párolt tengerihal-filé mandulával
2013-09-02- Típus: Karcsúsító ételek, Különleges hal receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 40 perc
Vettem a boltban fagyasztott tengeri halfilét és mandulát. Otthon már volt citrom, így egy bombajó ételt készítettem.
Ezeket szerezd be:
- 60 dkg Tengerihal-filé
- 1 szál Petrezselyem
- 2 evőkanál Vaj
- 2 db Citrom
- Bors
- Só
- 6 dkg Mandula
- Olaj
1. lépés
A halszeleteket sóval és borssal jól bedörzsöljük, vajjal bekenjük és citromlével meglocsoljuk.
2. lépés
A serpenyőbe beleöntünk egy kevés olajat. Beletesszük a halszeleteket, vízzel a halszeletek negyedéig felöntjük, a citrom levét belefacsarjuk. A halat megpároljuk.
3. lépés
Amikor elkészültünk, kiszedjük és mandulával megszórjuk.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
3 037 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
267 kcal -
Összes Zsír
19,3 g -
Koleszterin
62 mg -
Szénhidrát
9 g -
Cukor
2,7 g -
Fehérje
18,2 g