Mascarponés eperjoghurtos krém eperrel

2015-05-28
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Egy kis epres finomság. Nagyon gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat a hűtőszekrényből kell elővarázsolni.

Ezeket szerezd be:

  • 150 g mascarpone
  • 125 g epres joghurt
  • 4 db eper
  • 1 db keksz (Tuc)

1. Lépés

Három darab epret a levelétől megtisztítok, majd félbevágok.

2. Lépés

Egy pohárba mascarponét és epres joghurtot kanalazok, közbe-közbe eperrel.

3. Lépés

A tetejére mascarpone kerül, s egy egész eper, valamint 1 db Tuc keksz.

Fogás: Hozzávalók: , , ,

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

1 612 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sárgabarack krém

  • Csokis banán desszert

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    420 kcal
  • Zsír

    21,9 g
  • Koleszterin

    83 mg
  • Szénhidrát

    34 g
  • Cukor

    26,4 g
  • Fehérje

    22,5 g