Gránátalma frissítő

2013-06-05
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

A gránátalma jó dolog. Nem csak, hogy jót tesz a szervezetünknek, hanem még finom is.

“Több tudományos kísérlet bizonyítja a gránátalma pozitív hatását a szív- és keringési rendellenességekkel, valamint a rák és a gyulladásos megbetegedésekkel szemben. Számos beteg igazolta rendkívüli gyógyító-megelőző hatását az érrendszeri és rákos betegségek esetén.” – Wikipedia

Ezeket szerezd be:

  • 2 közepes gránátalma
  • 300 ml frissen facsart narancslé
  • 300 g eper
  • 1 evőkanál méz
  • 4 jégkocka
  • 1 marék mazsola

1. Lépés

Szedjük ki a gránátalma ehető gyümölcshúsát, majd az összes hozzávalóval együtt tegyük a turmixgépbe, majd magas fokozaton dolgozzuk el. Ha nem lenne elég édes, akkor ízesítsük tovább mézzel vagy cukorral.

Fogás: Cimkék: , Hozzávalók: , , , ,

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 894 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Erdei gyümis-banános smoothie

  • Epres-körtés smoothie

  • Avokádó és eper smoothie

  • Epres-banános-mandulás smoothie

  • Bomba Smoothie

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    297 kcal
  • Zsír

    0.4g
  • Szénhidrát

    73.4g
  • Fehérje

    3.9g