Csokis-Bailey’s torta
2012-11-21- Típus: Csokoládétorta
- Nemzetiség: Amerikai
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 35 perc
- Elkészítés: 50 perc
Csorgassuk bátran a nyálunkat, mert ez az isteni finomság igazán érdemes rá.
Ezeket szerezd be:
- 350 g liszt
- 250 g cukor
- 62 g kakaó
- 1/2 teáskanál só
- 1/2 teáskanál instant kávépor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál vanília
- 85 ml olaj
- 250 ml tej
- 1 dl Baileys
1. lépés
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, jó vastagon kenjük ki a sütőformánkat. Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, egy másik tálban pedig a nedveseket. Egyenként keverjük össze, majd a két részt keverjük össze. Keverjünk belőle sima tésztát.
2. lépés
Öntsük a tésztát a formába, majd süssük 30-35 percig. Tálalás előtt hagyjuk hűlni, majd utána szeleteljük. Porcukorral szórjuk meg a tetejét.
Értékelések
(4.4 / 5)
5 személy értékelt
7 824 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
381 kcal -
Zsír
13.7g -
Szénhidrát
61.1g -
Fehérje
5.2g